Bad Moms

Mila Kunis besluit met haar vriendinnen een keer Bad Moms te zijn

RTL 8 - maandag 9 mei om 20:28

© International
Een groepje moeders is het zat om altijd maar alle ballen in de lucht te moeten houden. Ze besluiten de bloemetjes eens stevig buiten te gaan zetten.

Amy (Mila Kunis) is een bezig baasje. Ze heeft een verantwoordelijke baan, een huwelijk dat een beetje leuk moet blijven en twee kinderen die langzaam maar zeker beginnen te puberen.

Bad Moms

Daardoor heeft ze het druk. Zo druk dat 'overal en altijd te laat komen' inmiddels haar grootste talent lijkt te zijn geworden. Die boog moet haast wel een keertje knappen.

Dat is ook precies wat er gebeurt als op een dag letterlijk alles misgaat. Amy is het zat altijd maar een goede moeder te zijn: nu is het tijd om de boel eens lekker de boel te laten.

Ze vindt in de aanstekelijke komedie Bad Moms bijval van collega-moeders Kiki (Kristen Bell) en Carla (Kathryn Hahn). Voor hen geen vooraf klaargemaakte lunchpakketjes meer: vanaf nu feest het trio er op los.

Dat valt slecht bij de andere moeders, met de conservatieve voorzitter van de ouderraad (Christina Applegate) voorop.

Mila Kunis

Als Kiki, Carla en Amy aan het feesten zijn, gaat er behoorlijk wat drank doorheen.

Die drankjes gingen wel allemaal aan Mila Kunis voorbij. Ze was tijdens de opnames van Bad Moms in verwachting van haar tweede kind.

Wereldwijd bracht de film ruim 180 miljoen dollar op. Genoeg om een vervolg te maken dus. Bad Moms 2 a.k.a. A Bad Moms Christmas verscheen in 2017.

Meer over