Seth Rogen heeft ruzie met de buren in Bad Neighbours 2

9 oktober 2022 22:16 | kijktips | Door Judith Regeling

© Universal Pictures
In 2014 hadden Kelly (Rose Byrne) en Mac Radner (Seth Rogen) het in Bad Neighbours stevig aan de stok met hun buren: een studentenhuis vol corpsballen. In dit vervolg zijn die brallerige mannetjes weg, maar of de nieuwe buren zoveel beter zijn?

Omdat Kelly ondertussen zwanger is van hun tweede kind, willen zij en Mac hun huis verkopen: groter wonen is geen overbodige luxe.

Bad Neighbours 2

De studenten die hen in Bad Neighbours het leven zuur maakten zijn inmiddels vertrokken, dus dat verkopen moet geen probleem zijn. Tenminste, als de nieuwe buren een beetje te pruimen zijn. 

De Radnertjes schrikken zich een hoedje als ze zien dat het huis naast dat van hun wéér vol komt met studenten. Deze keer zijn het gelukkig geen brallende frat boys. Maar of het alternatief zoveel beter is?

De nieuwe buren van Mac en Kelly zijn de dames van de alternatieve meidenstudentenvereniging Kappa Nu. Zij houden net als hun mannelijke voorgangers wel van een feestje, dus naar hun rust kunnen de Radners in Bad Neighbours 2 wel weer fluiten. En of ze hun huis nog wel kunnen verkopen?

Zac Efron

Kappa Nu-leider Shelby (Chloë Grace Moretz) laat in ieder geval niet met zich sollen. Ook haar sorority sisters staan behoorlijk stevig in hun schoenen.

Gelukkig krijgen Mac en Kelly in Bad Neighbours 2 hulp uit onverwachte hoek. Hun oude aartsrivaal Teddy Sanders (Zac Efron) is de dames van Kappa Nu ook liever kwijt dan rijk.

Meer over