Bad Neighbours

Seth Rogen heeft ruzie met Zac Efron in Bad Neighbours

SBS 9 - maandag 27 juni om 20:30

© https://medien.sky.de/
Mac en Kelly hebben het lekker voor elkaar. Ze hebben een mooi huis in een rustige buitenwijk. Een ideale plek voor een stel met een pasgeboren baby. Zou je denken.

Als het huis naast hen leeg komt te staan, zijn Kelly en Mac Radner razend benieuwd. Wie worden de nieuwe buren? Een jong stel net als zij? Een wat ouder gezinnetje? Zouden ze vrienden worden?

Bad Neighbours

Op de dag van de verhuizing schrikken Kelly (Rose Byrne) en Mac (Seth Rogen) zich een hoedje. Ze krijgen niet zomaar nieuwe buren: het huis naast hen wordt een studentenhuis.

De mannelijke leden van dispuut Delta Psi Beta zijn niet de rustige types waar de Radnertjes op zaten te wachten. Integendeel.

Wilde feesten en nachtelijk geschreeuw zijn ineens aan de orde van de dag. Van de rust waarvoor Mac en Kelly naar de suburbs zijn verhuisd is niets meer over.

Maar de Radners laten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan. Ze willen rust, en dan zullen ze rust krijgen ook.

Als dat niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Daar hebben ze best ruzie met dispuutleider Teddy (Zac Efron), zijn rechterhand Pete (Dave Franco) en hun huisgenoten voor over.

Seth Rogen

De oorspronkelijke titel van Bad Neighbours is Neighbors. In Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Nederland werd de titel aangepast om verwarring met de Australische soapserie Neighbours te voorkomen.

In de eerste versie van het script ging Mac met zijn vrienden de strijd aan met de studenten van Delta Psi Beta. Zijn vrouw kwam eigenlijk nauwelijks in de film voor.

De vrouw van Seth Rogen vond dat maar raar. Ze vond dat Kelly een grotere rol in het conflict moest krijgen.

Meer over