Battle Los Angeles

Aaron Eckhart strijdt tegen aliens in militaire SF-film Battle Los Angeles

Veronica - zaterdag 11 november om 22:10

© Columbia TriStar
In Battle Los Angeles openen aliens het vuur op grote steden op aarde. De Amerikaanse marine in Los Angeles, onder leiding van Michael Nantz, moet de burgers redden.

In de buurt van Los Angeles en andere wereldsteden, en ook alleen daar, komen grote hoeveelheden meteoren naar beneden. Dat is op zich al raar. Nog veel raarder: de meteoren lijken af te remmen zodra ze de dampkring binnenkomen.

Battle Los Angeles

Zouden het misschien geen meteoren zijn maar ruimteschepen? Jazeker: niet lang na die meteorenregens vallen grote buitenaardse legers precies die steden aan.

De marine-eenheid van officier Michael Nantz (Aaron Eckhart) is in de buurt van Los Angeles gestationeerd. Zij krijgen opdracht om LA te verdedigen tegen de buitenaardse vijand. Of dat gaat lukken? Je ziet het in Battle Los Angeles.

Aaron Eckhart

Hoofdrolspeler Aaron Eckhart had het naar zin zijn op de set van Battle Los Angeles. De acteur vertelde dat de opnames de leukste, maar ook de moeilijkste uit zijn filmcarrière waren. Tijdens het opnemen van een van zijn stunts brak Eckhart zijn arm. Daar liet de acteur zich niet door tegenhouden: zelfs met een gebroken arm werkte hij gewoon door.

Meer over