Nieuwe zangwedstrijd met Frank Dane

Nieuwe zangwedstrijd met Frank Dane

SBS 6 - zaterdag 10 juli om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
SBS6 verrast ons deze zomer met BEAT ME: The Five Knock-Outs, een gloednieuwe zangwedstrijd waarbij kandidaten zelf moeten inschatten wat ze waard zijn. En ook de presentator is een verrassing: Radio 538-DJ Frank Dane!

In elke aflevering van BEAT ME: The Five Knock-Outs zijn vijf duels te zien. Allerlei verschillende stijlen en genres passeren de revue. Zo zien we onder andere rockers, volkszangers en bands. Om het extra spannend te maken, bepaalt een loting welke uitdager als eerste een winnaar van de week ervoor mag kiezen om het tegen op te nemen.

Zangwedstrijd 

Wie wint? Dat bepalen de driekoppige vakjury en de publieksjury die uit maar liefst 70 mensen bestaat. De kandidaten kunnen een flinke geldprijs winnen, maar dan moeten ze wel goed inschatten wat ze waard zijn. De winnaar van vorige week mag, voor de uitslag bekendgemaakt wordt, kiezen: of uit de wedstrijd stappen met het bedrag dat hij waard is, of de uitslag van de jury afwachten. Kiest hij de laatste optie en wint hij het duel, dan is hij de volgende aflevering meer geld waard. 

Prijzenpot van 50.000 euro

Kiezen is op eigen risico, want bij verlies gaat de kandidaat met helemaal niks naar huis. Zingt de kandidaat zes afleveringen achter elkaar zijn tegenstander knock-out, dan wint hij 50.000 euro!

BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli om 20:30 uur wekelijks te zien op SBS6.

Meer over