Beat the champions

Wie verslaat deze week The Champions?

RTL 4 - zondag 16 januari om 20:00

© RTL
De kenniskampioenen ogen altijd bloedserieus, maar volgens Diederik Jekel heeft hij tussen de opnames door de grootste lol met zijn vier collega van Beat The Champions in wat hij gekscherend hun lichtgevende boomhut noemt.

Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong, Diederik Jekel en Devrim Aslan ogen bloedserieus als de vijf kenniskampioenen in Beat the champions, maar op Instagram verklapt Jekel dat het wel meevalt. "De dagen zijn best lang maar tussendoor wordt er veel gelachen, soms geoefend en veel geëvalueerd", aldus de coronadeskundige van RTL Boulevard.

Diederik Jekel

"Door de coronamaatregelen worden we elke dag getest, afgezonderd van alle andere mensen in de studio, en eten we ook met z’n vijven. Geen drankjes of gezelligheid, maar toch voelt het elke keer als een schoolreisje. Cindy, Abel, Nynke en Devrim zijn echt superfijne collega-champs. We hebben de grootste lol boven in onze lichtgevende boomhut." Ook in deze aflevering vuurt Chantal Janzen weer in rap tempo kennisvragen af op het vijftal en hun uitdagers.

Meer over