Beat the champions

Het reguliere seizoen van Beat the Champions gaat van start

RTL 4 - zondag 17 maart om 20:08

© Tom Cornelissen
Na de bekende Nederlanders van vorige week mogen nu gewone burgers gaan proberen de alleswetende quizzers te gaan verslaan in Beat the Champions. Dan moeten ze wel opgewassen zijn tegen presentator Anna Gimbrère en komiek Andries Tunru.

Na de vipaflevering van vorige week gaat vandaag het reguliere seizoen van Beat the Champions van start. Dat betekent dat onbekende Nederlanders de vijf 'champions', fanatieke en doorgewinterde quizzers, proberen te verslaan en een geldbedrag mee naar huis te nemen. Mochten ze met een zakcentje willen vertrekken moeten ze opgewassen zijn tegen wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, die nieuw in het programma is.

Anna Gimbrere

Anna Gimbrere is bekend als een van de gezichten van Pointer. Een ander nieuw gezicht bij de 'champions' is cabaretier Andries Tunru. Het tweetal vervangt Diederik Jekel en Cindy Hemink. Neerlandica Nynke de Jong, prijswinnende quizzer Abel Gilsing en allesweter Devrim Aslan zijn er nog wel bij. Ook nieuw dit jaar: er is publiek aanwezig in de studio.

Meer over