Beat the champions vips

Chantal zwaait Beat the Champions af met VIP-editie

RTL 4 - zondag 24 april om 20:08

© RTL
Chantal Janzen rondt het tweede seizoen van de kennisquiz Beat the Champions VIPS af zoals ze begon: met een aflevering waarin bekende Nederlanders hun best doen de vijf quizkampioenen te slim af te zijn. De sterren spelen voor het goede doel.

Chantal Janzen was sinds december een vaste waarde op zondagavond met Beat the Champions. Vanavond sluit ze de tweede reeks van de succesvolle kennisquiz af zoals ze begon: met een speciale aflevering met bekende Nederlanders.

Beat the Champions VIPS

Een nieuwe groep sterren, die tot voor kort voor de uitzending nog geheim blijven, probeert quizkampioenen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan te slim af te zijn. Ze spelen niet voor zichzelf, maar voor een goed doel naar keuze.

Kees van der Spek

Aan het begin van deze reeks won Kees van der Spek 2500 euro voor Stichting Zoa, ging er 6000 euro naar Lymph & Co dankzij de winst van dj Fien Vermeulen en speelde komiek Edson da Graça 13.000 euro bij elkaar voor SOS Kinderdorpen. Verliezende BN'ers vertrekken uiteraard niet met lege handen: ze krijgen 1000 euro mee voor ‘hun’ goede doel.

Meer over