Beat the champions vips

Strijden voor het goede doel in speciale uitzending Beat the Champions VIPS

RTL 4 - zondag 1 januari om 20:00

© RTL
Allesweters Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan zitten klaar voor een nieuwe VIP-editie van Beat the Champions VIPS. Ze strijden tegen twaalf BN’ers die geld voor het goede doel van hun keuze willen winnen.

Deze VIP-editie van Beat the Champions werkt in principe hetzelfde als normaal, maar toch zijn er een paar kleine verschillen. Deze aflevering is namelijk tevens een samenwerking met De Nationale Postcode Loterij die op 1 januari de grootste Postcode Kanjer van 58,9 miljoen gaat uitreiken. Daarom zal er in de speciale uitzending meerdere keren worden overgeschakeld naar de woonplaats van de winnaars. 

Beat the Champions VIPS

Voor de VIPS zal dat echter weinig verschil maken. Patrick MartensEva KoremanSergio VyentLisa LoebNiek Roozen en Ferdi Stofmeel moeten namelijk nog steeds alles op alles te zetten om een mooi bedrag te winnen voor een goed doel naar keuze. En dat zal niet makkelijk zijn, want de vijf doorgewinterde champions Diederik JekelCindy HeminkAbel GilsingNynke de Jong en Devrim Aslan hebben een enorm brede algemene kennis en vullen elkaars specialisme ook nog eens perfect aan.

Meer over