Beat the champions vips

Chantal en bekende bollebozen in herhaling Beat the Champions VIPS

RTL 4 - zondag 28 augustus om 20:01

© RTL
Het tweede seizoen van de kennisquiz Beat the Champions startte met een vip-special. BN’ers proberen kenniskampioenen Diederik Jekel, Nynke de Jong, Abel Gilsing, Cindy Hemink en Devrim Aslan te verslaan. Ze spelen voor een goed doel.

De eerste reeks van Beat the Champions werd afgesloten met twee vip-specials waarin bekende Nederlanders zoals Ruben Nicolai, Francis van Broekhuizen en Huub Stapel voor het goede doel hun hersens lieten kraken. Dit beviel zo goed dat de makers besloten het tweede seizoen af te trappen met een nieuwe verzameling BN’ers die hopen slimmer te zijn dan de vijf gevreesde kenniskampioenen.

Beat the Champions VIPS

Diederik Jekel, Nynke de Jong, Abel Gilsing, Cindy Hemink en Devrim Aslan zijn klaar om de vragen te beantwoorden die presentatrice Chantal Janzen in rap tempo op hen afvuurt. De BN'ers die meedoen zijn Jamai Loman, Kees van der Spek, Fien Vermeulen, René van Meurs, Renée Fokker en Edson da Graça. Vanaf volgende week komen weer reguliere kandidaten aan bod in het programma. (HH)

Meer over