Beat the pro

Bekende Nederlanders nemen het in een racesimulator tegen elkaar op in P1 Beat the Pro

RTL 7 - zondag 25 februari om 16:06

© RTL
Welke koppels van bekende Nederlanders presteren het best in de racesimulator? De autocoureurs Beitske Visser en Jeroen Bleekemolen coachen de P1 Beat the Pro-duo’s en bereiden ze voor op een race op het Circuit Zandvoort.

Zeven duo’s van bekende Nederlanders strijden de komende weken onder leiding van presentator Bjorn Remmerswaal tegen elkaar in de racesimulator. De drie koppels die de virtuele auto het best besturen, krijgen uiteindelijk de kans om dit ook in het echt te laten zien. Zij stappen dan in een raceauto en rijden op het Circuit Zandvoort.

BN'ers

De bekende gezichten die meedoen zijn onder anderen Thomas Berge, Tommie Christiaan, Charly Luske, Nathan Rutjes en André Dongelmans.

P1 Beat the Pro

De deelnemers worden niet zomaar in het diepe gegooid: de bekende autocoureurs Beitske Visser en Jeroen Bleekemolen coachen hen. De 28-jarige Visser is een bekende naam in de vrouwenracesport. In 2022 eindigde ze als tweede in de W Series, een tegenhanger van de Formule 1 waar alleen vrouwen aan deelnemen. Bleekemolen reed onder meer in de Formule 3 en toonde daarnaast regelmatig zijn kwaliteiten in de 24 uur van Le Mans.

Meer over