Geïmproviseerde talkshow

Beau blijft ook dit weekend binnen

Wat vorige week nog een spontaan probeersel was in een tijd dat het ene na het andere programma sneuvelt in verband met stilgelegde opnames, kreeg groen licht van RTL 4 en is vanavond weer terug vanuit de woonkamer van Beau van Erven Dorens. 

Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau van Erven Dorens in Beau blijft binnen over alles dat Nederland op dit moment bezighoudt. Hij gaat in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen thuis moeten blijven. Het programma voorziet in een behoefte en dat is meer dan genoeg reden om Beau ook dit weekend wat extra zendtijd te geven.

Kijkcijferhit

Ditmaal krijgt Beau ruimte op de late vrijdag- en zaterdagavond, dus morgenavond is hij er weer bij. Dat het geen enorme kijkcijferknaller is maakt Beau zelf niet heel veel uit, zo vertelde hij bij zijn collega Jinek: "Het is gewoon leuk dat je het met elkaar kunt doen en dat RTL dit goed vindt." Zijn vrouw Selly is er minder gelukkig mee dat haar woonkamer in een talkshowset is veranderd, maar ook dit weekend zit er weinig anders op.

In een van de laatste uitzendingen van De wereld draait door zong Beau van Erven Dorens een prachtig lied voor zijn moeder die ook maar alleen in haar huisje zit. 

Beau zingt ontroerend lied voor zijn moeder

Meer over:

Reageren