Beau

Beau staat in het teken van Vrienden van Amstel LIVE

RTL 4 - donderdag 13 januari om 21:56

© RTL
Vanavond staat Beau, de talkshow van Beau van Erven Dorens, volledig in het teken van de Vrienden van Amstel Live. Live vanuit Ahoy geven diverse artiesten als Roel van Velzen, Nick Schilder en Danny Vera alvast een tipje van de sluier weg van het concert dat hoogstwaarschijnlijk niet doorgaat.

De afgelopen week was Vrienden van Amstel LIVE flink in het nieuws. De organisatie besloot namelijk door te gaan met het opbouwen van Ahoy voor de grote show voor zaterdag, aangezien het kabinet nog altijd geen openheid van zaken heeft gegeven over de maatregelen na 14 januari. "Als vrijdag tijdens de persconferentie bekend zou worden dat de lockdown niet wordt verlengd, ook al is die kans nihil, dan moeten we wel klaar zijn", aldus producent Machiel Hofman van Tribe Company aan het ANP.

Nick & Simon

Met al een paar plannen uitgelekt, lijkt de kans op het doorgaan van grootschalige evenementen inderdaad klein. Maar voor alle fans niet getreurd: de artiesten maken er vanavond bij Beau gewoon alvast een feestje van. Onder anderen Danny Vera, DI-RECT, Maan, Willeke Alberti, Nick & Simon, Roel van Velzen, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis treden op in de uitzending. 

Meer over