Bed & breakfast

Bed & Breakfast gaat de grens over in laatste aflevering

NPO 1 - vrijdag 20 mei om 20:34

© Omroep MAX
De gasten van Nicole en Ron moeten in Bed & Breakfast de grens over. Zij runnen hun B&B in hun Belgische villa met buitenzwembad. In Limburg hebben John en Maaike een soortgelijk optrekje, bij Jolanda en Aad is er keuze uit een luxe kamer en een blokhut.

Bed & Breakfast gaat de grens over in deze aflevering. Onder de rook van Maastricht, in het Belgische dorp Eben Emael, ontvangen Nicole en Ron hun gasten in hun villa met buitenzwembad en jacuzzi. Volop genieten dus, en dan onderhouden ze ook nog nauw contact met wijnproducenten uit de buurt. Het gezelschap pakt de fiets voor een proeverij.

Limburg

De aflevering bevat meer luxe onderkomens. John en zijn dochter Maaike stellen hun villa in Limburg open, en in dezelfde provincie kunnen de B&B-houders bij Jolanda en Aad kiezen tussen een luxe kamer en een blokhut. De een is duurder dan de ander, maar of hun logés ook verschillende prijzen in gedachten hebben? De omgeving is sowieso al een overnachting waard. De B&B grenst aan het bos van natuurgebied De Maasduinen.

Meer over