Bed & breakfast

Een potje nostalgie in nieuwe aflevering van Bed & Breakfast

NPO 1 - maandag 13 maart om 21:27

© Omroep MAX
Nostalgie viert hoogtij in deze aflevering van Bed & Breakfast. Naast het logeren staat er een rit in een historische tram uit 1929 en een huifkartochtje op het programma. In de boerderij uit 1870 spelen de deelnemers oud-Hollandse spelletjes.

Nostalgie viert hoogtij in deze Bed & Breakfast. De eerste twee nachten proefslapen vinden plaats in Noord-Holland. Laura en Joshua nodigen hun gasten uit voor een ritje in een historische tram uit 1929 in Amsterdam.

Oud-Hollandse spelletjes 

Als dat nog niet voor genoeg flashbacks zorgt naar het verleden, gaan Tineke en Herman met hun logees een toertje maken, nu in een huifkar. Na aankomst in hun oude stolpboerderij uit 1870 staat het spelen van oud-Hollandse spelletjes op het programma. Het stel heeft zoveel mogelijk van de authentieke details in de boerderij behouden. Ze bieden vier luxe kamers met een gezamenlijke ruimte, waar ze een ontbijtje met producten uit de streek serveren.

Bed & Breakfast

Tot slot is Joyce aan de beurt. Daarvoor gaat het gezelschap naar Flevoland. De gasten mogen proefslapen in de twee tiny houses van haar B&B.

Meer over