Bed & Breakfast

Sportieve overnachtingen in herhaling Bed & Breakfast

NPO 1 - dinsdag 28 november om 20:34

© MAX
Deze (oude) aflevering van Bed & Breakfast heeft een sportief tintje. De B&B-eigenaars overnachten in een kamer in wintersportstijl in Midden-Delfland en nemen het in Boxmeer op tegen fanatieke dorpsbewoners tijdens een wedstrijdje wandelvoetbal.

Een Bed & Breakfast-aflevering met een sportief tintje dit keer. In Midden-Delfland nemen de eigenaren hun intrek in een B&B met kamers die skiliefhebbers Aad en Christel geheel in wintersportstijl hebben ingericht. Zeven jaar lang verbouwden ze de loods boven de houtzagerij van hun eigen meubelbedrijf. De meeste meubels in de kamers zijn dan ook handgemaakt.

Pol van Boekel

Vervolgens rijdt het gezelschap naar Boxmeer, waar ze overnachten in de retrokamers van Peter en Anneriet. Zij stellen hun gasten ook voor aan hun fanatieke dorpsgenoten, tegen wie een partijtje wandelvoetbal staat gepland. Dit alles vindt plaats onder de bezielende leiding van internationaal scheidsrechter Pol van Boekel. De derde overnachting vindt plaats pal naast de kerk in een oude pastorie. (HH)

Wanneer is Bed & Breakfast op televisie te zien?

Niets missen? Deze aflevering van Bed & Breakfast is op 28 november vanaf 20:34 uur te zien bij MAX op NPO1.

Meer over