Bed & breakfast

Thea en Gerrit openen de deuren van hun omgebouwde kippenschuur in Bed & Breakfast

NPO 1 - maandag 5 juni om 21:26

© MAX
De gasten van de Twentse Thea en Gerrit overnachten in deze aflevering van Bed & Breakfast in een omgebouwde kippenschuur. De Groningse Monique en Naomi hebben een B&B boven hun kapsalon en de Drentse Janneke en Richard een in een twintigste-eeuws landhuis

Overnachten in een oude kippenschuur? Dat zal voor sommigen niet echt aantrekkelijk klinken. Toch is het een van de accommodaties in Bed & Breakfast.

Thea en Gerrit

Na jaren boeren besloten Thea en Gerrit uit Twente het rustiger aan te doen. Ze stopten met de kippen, de boerderijwinkel en de camping, maar de omgebouwde kippenschuur blijft open voor gasten. Hun logés uit deze aflevering overnachten in twee van de vijf ruime kamers, of misschien mag een stel wel slapen in het appartement dat ook tot de B&B behoort.

Bed & Breakfast

In Groningen logeert het gezelschap boven de kapsalon van Monique en haar stagiaire Naomi, in Drenthe stellen Janneke en Richard de deuren van hun honderd jaar oude landhuis open. Het voormalige bankgebouw is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.

Meer over