The Office is terug op Comedy Central

11 oktober 2022 22:49 | kijktips | Door Judith Regeling

© https://persweb.be/

Comedy Central zendt vanaf deze week weer elke doordeweekse dag om 19:30 uur een dubbele aflevering uit van het tweede seizoen The Office. Goed nieuws dus voor alle fans van Steve Carell!

De bekende en veel bekroonde serie The Office heeft eigenlijk weinig tot geen introductie meer nodig. Bijna iedereen weet namelijk inmiddels wel dat de reeks draait om Michael Scott (Steve Carell), die het idee heeft dat hij de beste baas ooit is. Niets blijkt echter minder waar. Hij schoffeert, beledigt en bespot zijn medewerkers namelijk alsof het niets is. En het ergste van alles? Hij vindt zichzelf enorm grappig wat de irritatiegraad natuurlijk alleen maar verder laat stijgen.

The Office - seizoen twee

Comedy Central zond gisteren al de eerste twee afleveringen uit van het tweede seizoen, maar wees gerust: ook in deze derde en vierde aflevering gebeurt weer een hoop. Zo proberen Michael (Steve Carell) en Dwight (Rainn Wilson) een deal te sluiten over een nieuw appartement voor Michael terwijl ondertussen het kantoor flink op zijn kop wordt gezet.  

Jim (John Krasinski) en Pam (Jenna Fischer) dagen de rest van het personeel namelijk in het diepste geheim uit om deel te nemen aan Office Olympics, waar allerlei bijzondere en vreemde spelletjes worden gespeeld. Klinkt leuk, maar of hun baas daar ook zo over denkt als hij erachter komt? Dat is de vraag.

The Office is vanaf vandaag van maandag t/m vrijdag om 19:30 uur te zien op Comedy Central.

Meer over