Below deck

Het tiende seizoen van Below Deck te zien op FOX

STAR - vrijdag 28 april om 19:05

© BravoTV
Bij de start van dit tiende seizoen van Below Deck krijgt de St. David een nieuwe hoofdsteward, Fraser Olender. Hij krijgt zijn handen vol aan de veeleisende gasten. Kok Rachel heeft grote culinaire plannen voor de nieuwe reizen.

Waar vele realityprogramma's zich afspelen op een tropisch eiland, is het dat niet het geval bij Below Deck. Deze populaire realityshow speelt zich af op een jacht. In de diverse afleveringen zie je hoe de bemanning bestaande uit onder meer de kapitein, chef-kok, stuurman en -vrouw hun werk uitvoeren en omgaan met persoonlijke relatie en drama aan boord.

Below Deck

Mocht je hier nu geen genoeg van krijgen, heb je geluk. Vanavond gaat op FOX het tiende seizoen van Below Deck van start. En die belooft weer vol drama te zitten. In deze eerste aflevering staat hoofdsteward Fraser centraal, die een van de nieuwelingen is aan boord van de St. David. Verder wil kok Rachel zichzelf overtreffen, maar ziet haar plannetje al vrij snel in de soep lopen. Kan ze het toch nog op tijd fiksen of is het daarvoor te laat?

Meer over