Ben ik hier alleen?

Georgina Verbaan maakt show over UFO's

NPO 3 - donderdag 4 november om 22:00

© NTR
In coronatijd zijn veel meer ufo’s gesignaleerd dan daarvoor. Georgina Verbaan gaat daarom in Ben ik hier alleen? in haar ruimteschipcamper langs plekken in Europa waar mensen claimen een ontmoeting met buitenaards leven te hebben gehad.

In de coronatijd staarden meer mensen uit het raam en dus kwamen er ook meer meldingen over ufo’s binnen dan daarvoor. Een wereldwijd fenomeen, dat zelfs Democraten en Republikeinen in het Congres van de Verenigde Staten wist te verenigen. De leden wilden in juni van dit jaar unaniem weten: waar komen al die vliegende objecten toch vandaan?

Georgina Verbaan

Het Pentagon - het Amerikaanse ministerie van Defensie - bracht in juni een rapport naar buiten waarin het schrijft ‘geen aanwijzingen te hebben voor buitenaardse aanwezigheid, maar het ook niet kan uitsluiten.’ Voor Ben ik hier alleen? bezoekt Georgina Verbaan plekken in Europa waar mensen naar eigen zeggen een ontmoeting met buitenaards leven hebben gehad. De presentatrice doet dat in stijl: in haar ruimteschipcamper.

Meer over