Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe

Vechten tegen de strijkijzers in theatershow Bert Visscher: Hij Wordt Vanzelf Moe

SBS 6 - zondag 8 januari om 19:59

© tamara@ericalferink.nl
In zijn dertiende theatershow getiteld Bert Visscher: Hij Wordt Vanzelf Moe verwelkomt Bert Visscher zijn publiek in een woonwagenkamp. De familie van zigeuner Tokko Pepetto moet verkassen, want op de plek van de woonwagens komt een strijkijzerfabriek.

De dertiende, en een-na-laatste, theatervoorstelling van Bert Visscher verhaalt over een zigeunerfamilie. De woonwagens van het gezelschap moeten wijken voor een strijkijzerfabriek en Visscher strijdt als Tokko Pepetto tegen die verandering.

Bert Visscher: Hij Wordt Vanzelf Moe

De cabaretier speelt in een prachtig decor en raast na al die jaren nog altijd als een bezetene over het podium. “Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk”, schreef het AD over de show toen de Groninger er het theater mee in ging.

Prostaatkanker

Inmiddels is Visscher met zijn laatste show bezig: in Dat zie je een ander niet doen herhaalt hij zijn populairste sketches uit het verleden. Eind 2022 schrapte hij een aantal van de voorstellingen omdat artsen prostaatkanker bij hem constateerden.

Meer over