Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe

Lachen met Bert Visscher op een woonwagenkamp

SBS 6 - zaterdag 20 november om 20:30

© tamara@ericalferink.nl
In zijn dertiende theatershow getiteld Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe verwelkomt Bert Visscher zijn publiek in een woonwagenkamp. De familie van zigeuner Tokko Pepetto moet verkassen, want op de plek van hun woonwagens is een windmolenpark gepland.

Honderd keer in Theater Carré staan is maar weinigen gegeven. Bert Visscher hoopte die mijlpaal vorig jaar te bereiken met zijn theatervoorstelling Hij wordt vanzelf moe, maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Bert Visscher

Visscher benutte zijn verplichte vakantie goed met het schrijven van het boek Dat wordt nooit wat!, waarin hij zijn moeilijke beginjaren als cabaretier beschrijft. Het is toch nog allemaal goed gekomen, want afgelopen september kon hij zijn tournee alsnog afronden met een honderdste optreden in Carré.

Cabaret

In de tv-registratie van Hij wordt vanzelf moe verwelkomt Visscher de kijker in een woonwagenkamp dat plaats moet maken voor een windmolenpark. Komende maanden is Visscher terug in het theater met Broodkapje & een stuk of zeven geitjes.

Meer over