Beste kijkers

Beste Kijkers is weer terug van weggeweest bij RTL

RTL 4 - zaterdag 3 juni om 21:32

© Videoland
Het zijn drukke weken voor presentator Ruben Nicolai. Hij doet naast dit nieuwe seizoen van Beste Kijkers ook de presentatie van Ik Weet er Alles Van en hij stond de afgelopen weken in het theater met TAFKAL, ook wel bekend als de voormalige Lama's.

Na ruim drie jaar is Beste Kijkers sinds afgelopen zaterdag terug van weggeweest op RTL 4. De presentatie van het van oorsprong Vlaamse programma is ook nu weer in handen van Ruben Nicolai.

Beste Kijkers

In deze spelshow neemt hij kijkers mee langs bijzondere tv-fragmenten van de voorbije week. Twee teams, elk onder leiding van teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand, strijden samen met een wekelijks wisselende BN’er om de winst. Daarvoor moeten ze vragen over de fragmenten beantwoorden.

Vlaamse versie

Ook in Vlaanderen was het programma een tijdje van de buis, maar daar keerde het vorig jaar al terug, met een paar aanpassingen. Zo zijn er daar wekelijks drie in plaats van vier gasten en is ook het decor veranderd. In plaats van twee desks staat er een lange ronde tafel, om op die manier een groter huiskamergevoel te creëren.

Meer over