Beste zangers kerstspecial 2019

De kerstfavorieten van Trijntje en OG3NE

NPO 1 - vrijdag 25 december om 22:45

© AVROTROS
In een speciale kersteditie zingen Nederlandse zangers hun favoriete kerstliedjes. Zo gaat Jan Dulles voor een vertolking van 'Silent night' van The Cats en brengt Jeroen van der Boom een ode aan 'Let it snow'. Let wel: het is een herhaling.

Alle hoogtepunten uit de kerstprogrammering op tv

Beste zangers had grote namen bij elkaar verzameld voor een speciale kersteditie. In Beste zangers kerstspecial 2019 zingen oud-deelnemers hun favoriete kerstliedjes. Jan Dulles blijft dicht bij huis en heeft gekozen voor 'Silent night' van The Cats. Jeroen van der Boom zingt 'Let it snow' en Trijntje Oosterhuis brengt de kerstgedachte over met een vertolking van 'Have yourself a merry little Christmas'.

Jan Smit

OG3NE en Gerard Joling zijn ook van de partij, net als Willeke Alberti en Edsilia Rombley. Jan Smit is de presentator van dienst. Afgelopen seizoen moest hij wegens een burn-out de reguliere editie van het programma overlaten aan zijn makkers Nick en Simon, maar deze special werd dik een jaar geleden al opgenomen, toen Smit nog fris en fruitig was. (HH)

Meer over