Beste zangers

IJzersterke duetten in herhaling Beste Zangers

NPO 1 - zaterdag 14 augustus om 21:30

© AVROTROS
Het is tijd voor duetten in deze herhaling van Beste Zangers. Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez vormen samen een duo en zingen het Spaanse liefdeslied 'No me ames'. Henk Poort en Floor Jansen hebben gekozen voor het musicalnummer 'Phantom of the opera'.

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen Beste Zangers blikken we terug op het vorige seizoen, met een extra spotlight voor de duettenronde. Voor Beste zangers hebben ze allemaal een lied uitgekozen dat ze graag met een van hun collega's willen zingen. Er komen opmerkelijke gelegenheidsduo's uit voort, zoals Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez.

Iconisch duet Floor Jansen en Henk Poort

In de uitzending van de Dominicaanse zanger heeft Samantha zich niet gewaagd aan het Spaans, maar nu gaat het er echt van komen. Ze zingen samen het iconische liefdeslied 'No me ames'. Henk Poort en Floor Jansen gaan voor het beroemde musicalnummer 'Phantom of the opera'. Beiden kennen het lied door en door. Henk speelde in de jaren 90 de hoofdrol in de gelijknamige musical en Floor gaf het in 2002 een rocktintje met haar metalband Nightwish. (HH)

Meer over