Beste zangers

De artiesten van Beste Zangers gaan met elkaar in duet

NPO 1 - zaterdag 21 oktober om 20:29

© AVROTROS
Als traditionele afsluiter van Beste Zangers gaan de kandidaten met elkaar in duet. Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, Meau en Marco Bakker hebben een muzikale verrassing voor elkaar in petto.

Na acht muzikale weken zit het er bijna op voor Beste Zangers. Als traditionele afsluiter van het seizoen staan verrassende duetten tussen de deelnemers op het programma.

Lees ook: Welke artiesten hebben al eens meegedaan aan Beste Zangers? 

Nick Schilder

Voor Nick Schilder was deze hele zestiende reeks een grote verrassing. De Volendamse zanger moest op het laatste moment invallen voor Mart Hoogkamer die op doktersadvies rust moest nemen. Schilder had daardoor geen tijd om zelf op zoek te gaan naar liedjes die hem passen, hij moest het zonder veel voorbereidingstijd doen met de nummers die Mart al had uitgezocht.

Het is al lastig genoeg om als solist werk te zingen dat je nog niet van buiten kent, maar een duet is helemaal een uitdaging. Gelukkig weet Nick nog als de beste hoe het is om met een partner op het podium te staan.

Waneer is Beste Zangers op televisie te zien?

Beste Zangers is sinds 2 september iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Deze aflevering is op 21 oktober 2023 te zien.

Meer over