Beste zangers

Numidia El Morabet staat centraal in nieuwe aflevering van Beste Zangers

NPO 1 - zaterdag 30 september om 20:28

© AVROTROS
Het is de Beste Zangers-avond van Numidia El Morabet. De hiphopzangeres neemt plaats naast Jan Smit en geniet van de liedjes die de andere artiesten voor haar gaan zingen. Tussen de nummers door vertelt ze haar levensverhaal.

De afgelopen jaren bleek Beste Zangers al een springplank voor jong, aanstormend talent. Davina Michelle, Sarita Lorena en Karsu Dönmez braken dankzij het muziekprogramma door bij het grote publiek en dat zou dit seizoen zomaar ook kunnen gaan gebeuren met Numidia El Morabet.

Numidia El Morabet

De zangeres maakte tijdens de opnames in ieder geval een verpletterende indruk op haar collega-artiesten. Zo voorspelde Douwe Bob dat de 23-jarige Numidia iedereen weg zou gaan blazen met haar krachtige stem.

In deze aflevering neemt Numidia plaats op de bank naast presentator Jan Smit en laat ze zich trakteren op covers van haar eigen nummers en haar lievelingsmuziek. Tussen de liedjes door vertelt ze hoe ze als Limburgs meisje met Marokkaanse roots hard moest werken voor haar succes.

Waneer is Beste Zangers op televisie te zien?

Beste Zangers is sinds 2 september iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Deze aflevering is op 30 september te zien.

Meer over