Beste zangers

Beste Zangers in het teken van mentale gezondheid en powernummers

NPO 1 - zaterdag 14 oktober om 20:28

© AVROTROS
Deze aflevering van Beste Zangers staat in het teken van zogeheten 'power'-nummers, liedjes waar de artiesten altijd energie van krijgen. Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, Meau en Marco Bakker zingen hun favoriete song.

Het format van Beste Zangers gaat in de voorlaatste aflevering van het zestiende seizoen helemaal op de schop.

Lees ook: Om deze reden krijgt Nick Schilder geen eigen aflevering in Beste Zangers 

Powernummers

Deze week staat niet één artiest centraal, maar wil presentator Jan Smit het met de groep hebben over zogenoemde 'power'-nummers. Iedereen heeft wel een liedje waar hij of zij altijd een goed humeur, een brede glimlach of een boost van krijgt. Muziek is immers emotie en kan naast ontroeren ook motiveren en stimuleren.

Mell

Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, Meau en Marco Bakker hebben voor deze bijzondere aflevering allemaal een eigen versie van hun persoonlijke favorieten ingestudeerd. Ze vertellen uiteraard ook wat deze nummers voor hen betekenen. In de slotaflevering draait alles als vanouds weer om de duetten.

Waneer is Beste Zangers op televisie te zien?

Beste Zangers is sinds 2 september iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Deze aflevering is op 14 oktober 2023 te zien.

Meer over