Beste zangers

Volendamse zangeres Mell in de spotlight in Beste Zangers

NPO 1 - zaterdag 9 september om 20:34

© AVROTROS
De hoofdgast van deze tweede aflevering Beste Zangers is de Volendamse zangeres Mell. In 2022 stond ze met haar band Mell & Vintage Future in het voorprogramma van Eric Clapton. Daarnaast maakte ze, solo en met haar band, indruk in verschillende tv-programma's.

Bij het horen van de naam Mell zal er niet bij iedereen een belletje rinkelen. Toch heeft de 29-jarige Volendamse zangeres er al een behoorlijke carrière opzitten.

Mell & Vintage Future

Zo stond ze in 2022 met haar band Mell & Vintage Future, die ze samen met muziekveteranen Ton Dijkman en Nico Brandsen vormt, in het voorprogramma van Eric Clapton. In 2020 haalde het drietal de finale van het televisieprogramma We Want More.

Ook als soloartiest was Mell al eens op tv te zien. Tijdens haar auditie in The Voice of Holland in 2014 wist ze alle juryleden te overtuigen.

Beste Zangers

In deze tweede aflevering van Beste Zangers is ze de hoofdgast. Qua muzikale genen zit het bij Melanie Jonk, Mells echte naam, wel goed: ze is de kleindochter van Piet Veerman, zanger en gitarist van The Cats.

Meer over