Beste zangers

De duettenaflevering van Beste Zangers komt eraan!

NPO 1 - donderdag 28 oktober om 20:36

© AVROTROS
De vaste kijkers van Beste Zangers worden deze week getrakteerd op bijzondere duo's in deze traditionele duettenafleveringen. Karsu gaat voor de rauwe stem van Bökkers en staat op het podium met jeugdidool Belle Perez. De Vlaamse zangeres doet ook een duet met Joe Buck.

Voor Karsu komt er een langgekoesterde wens uit in Beste zangers. In de duettenaflevering, de traditionele seizoensafsluiter, zingt ze samen met haar jeugdidool Belle Perez. Tot grote verrassing van de Vlaamse zangeres verklapte Karsu onlangs in het programma dat ze al lange tijd groot fan van haar is.

Joe Buck

Karsu staat verder op het podium met Bökkers, maar opmerkelijk genoeg niet met Joe Buck. De singer-songwriter vertelde onlangs op NPO Radio 2 dat hij, vergeleken met de rest van de deelnemers, het meest ondersteboven is geraakt van de 31-jarige zangeres. Al zingt hij nu ook niet met de minste artiesten. Roel van Velzen en Perez hebben Buck als duetpartner gekozen. Welke liedjes zij en de rest van het gezelschap gaan doen, blijft tot de aflevering geheim.

Meer over