Beste zangers thuis bij ...

Karsu gaat langs bij Claudia de Breij in Beste Zangers: Thuis Bij

NPO 3 - woensdag 12 juli om 20:22

© AVROTROS
Claudia de Breij wist vorig jaar in Beste Zangers Jaap Reesema aan het huilen te krijgen toen ze een lied voor hem zong. Zangeres Karsu zoekt De Breij thuis in Utrecht op en blikt in Beste Zangers: Thuis Bij met haar terug op haar deelname.

Claudia de Breij wist vorig jaar in Beste Zangers zanger Jaap Reesema aan het huilen te krijgen. Dat lukte haar met een eigen Nederlandstalige tekst op de melodie van het liedje ‘Diamonds on the soles of her shoes’ van Paul Simon. Ze maakte er ‘Jasje van Goud’ van, waarmee ze verwees naar het gouden colbertje dat Reesema droeg toen hij een aantal jaar geleden met zijn gewicht worstelde.


Claudia de Breij

Het liedje raakte hem direct diep, gaf hij achteraf toe. “Een woordkunstenaar”, noemde de zanger de veelzijdige De Breij. Ze ontkwam zelf in het programma niet aan tranen toen Ferdi Bolland en Roxeanne Hazes een lied voor haar zongen. Met de Utrechtse artieste blikt zangeres Karsu in deze aflevering van Beste Zangers: Thuis Bij... terug op haar deelname aan het muziekprogramma.

Meer over