Beter laat dan nooit

De mannen van Beter Laat Dan Nooit reizen door naar Cambodja

SBS 6 - woensdag 13 september om 20:30

© William Rutten
In deze tweede aflevering van Beter laat Dan Nooit hullen Ad Visser, Frits Barend, Henny Huisman en Edwin Rutten zich in traditionele kleding in Zuid-Korea. Vervolgens reizen de tv-iconen door naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja.

Onder leiding van Estavana Polman reizen Edwin Rutten, Henny Huisman, Ad Visser en Frits Barend door Azië. De televisie-iconen leren elkaar beter kennen en delen verhalen uit hun lange carrières. In deze tweede aflevering zijn ze in Zuid-Korea, waar ze zich hullen in traditionele kleding. Het gezelschap bezoekt het koninklijk paleis en neemt daarna afscheid van het land.

Beter Laat Dan Nooit

Cambodja is de volgende bestemming voor de vijf. Ze bezoeken hoofdstad Phnom Penh, waar ze een monnik ontmoeten die hen op traditioneel Cambodjaanse wijze zegent. Daarna volgt een bezoek aan de voormalige gevangenis S-21, waar de Rode Khmer in de jaren 70 mensen ondervroeg, martelde en vermoordde. De beelden en verhalen over de verschrikkelijke geschiedenis van het land maken diepe indruk.

Meer over