Better than ever

Wie haalt op de valreep nog de finale van Better than Ever 2023?

RTL 4 - donderdag 13 april om 20:30

© RTL
Over een week is het alweer tijd voor de finale van Better than Ever 2023. In deze laatste reguliere aflevering hebben Martijn Krabbé en Waylon dan ook maar liefst twee tickets te vergeven

In iedere aflevering van Better than Ever krijgt de zanger of zangeres die door zijn medekandidaten het meest wordt bestempeld als 'better than ever' een finaleplek toebedeeld. Hierdoor maakt hij of zij nog altijd kans om de hoofdprijs te winnen van 25.000 die te besteden is om de muzikale ambities van de winnaar een boost te geven.

Better than Ever

In eerste instantie zullen voormalig The Voice of Holland-deelnemers Julia Zahra, Johannes Rypma en Joan Franka dan ook samen met Badboyz-duo Jaimy en Boy uit X-Factor en voormalig K-otic bandlid Anna Speller daar de strijd voor aangaan. 

Maar net als in het eerste seizoen krijgt Waylon aan het einde van de rit ook nog de kans om iemand anders te verrassen met een ticket naar die felbegeerde finale. Dit kan iemand zijn die hij zojuist heeft zien optreden óf juist een zanger of zangeres die hem in een eerdere aflevering heeft weggeblazen.

Als dat eenmaal is gebeurd, weten we ook wie zich de finalisten van Better than Ever 2023 mogen noemen.

Meer over