Better than ever

Martijn Krabbé en Waylon nu al te zien met tweede seizoen Better than Ever

RTL 4 - donderdag 16 maart om 20:31

© RTL
Martijn Krabbé en Waylon zouden eigenlijk pas in april weer te zien zijn met Better than Ever, maar fans hoeven niet langer te wachten. Aangezien RTL4 heeft besloten om Alles Is Muziek uit te stellen, is het tweede seizoen al vanaf vanavond te zien.

Van Holland's Got TalentThe Voice of HollandX-Factor tot Starmaker: de afgelopen jaren waren er behoorlijk wat talentenshows te zien op televisie. Voor een klein deel van deze deelnemers wachtte daarna een grootse carrière, maar wat is er eigenlijk gebeurd met de rest? Deze vraag wordt beantwoord in het tweede seizoen van Better than Ever, waarin Martijn Krabbé en Waylon wederom de deuren openen voor enkelen van hen.

Better than Ever

Zij vertellen in het programma echter niet alleen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentenshow, maar laten ook muzikaal van zich horen. Zonder tussenkomst van een jury, coach of stylist mogen ze samen met een live-band een optreden geven. Precies zoals ze willen.

Kandidaten

In deze aflevering zijn voormalig Idols-winnares Raffaëla Paton, Raffish-lid Li-Ann, Brandon Delagraentiss van The Voice of Holland 2015/2016, Shirley Spoor die eerder deelnam aan X-Factor als onderdeel van Adlicious en The Voice Kids en The Voice of Holland-ster Vinchenzo te zien en te horen.

Better than Ever is vanaf 16 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over