Better than ever

Wie wint de grote finale van Better than Ever 2023?

RTL 4 - donderdag 20 april om 20:31

© RTL
De zeven finalisten van Better than Ever 2023 keren terug op de bank bij Martijn Krabbé en Waylon om te bepalen wie met de winst naar huis gaat. De winnaar van de talentenjacht krijgt 25.000 euro voor zijn of haar muzikale loopbaan.

Het tweede seizoen van Better than Ever zit er bijna op. De zeven finalisten keren terug op de bank bij presentator Martijn Krabbé en coach Waylon om te bepalen wie van hen daadwerkelijk beter dan ooit is.

Better than Ever

Aan het begin van deze aflevering is het in ieder geval duidelijk dat Vinchenzo, Kim de Boer, Bouchra Tjon Pon Fong, Pearl Josefzoon, Anna Speller, Julia Zahra en Danjil Tuhumena van de partij zijn. De deelnemers laten nog eenmaal horen wat ze op vocaal vlak in huis hebben en dan is duidelijk wie aan de haal gaat met de hoofdprijs van 25.000 euro.

Waylon

Dit bedrag is echter niet vrij te besteden: het is uitsluitend bedoeld om de muzikale ambities van de winnaar een boost te geven. Waylon werpt zich in dit kader op als penningmeester: pas na overleg met hem mogen de winnaars hun prijzenpot aanspreken.

Meer over