Better than ever

Pearl Josefzoon blikt terug op haar deelname aan The Voice of Holland in Better than Ever

RTL 4 - donderdag 6 april om 20:31

© Videoland
Martijn Krabbé en Waylon verwelkomen ditmaal oud-talentenjachtkandidaten Danjil Tuhumena, Demi van Wijngaarden, David Goncalves, Esri Elianne en Pearl Jozefzoon. Ze delen hun levensverhaal en laten horen wat ze kunnen.

Het is alweer even geleden dat het grote publiek iets heeft gehoord van Pearl Josefzoon. Deze Nederlandse zangeres wist het in het allereerste seizoen van The Voice of Holland te schoppen tot de finale, waar zij uiteindelijk op een tweede plaats eindigde achter winnaar Ben Saunders.

Pearl Josefzoon

Waar haar voormalig concurrenten na hun deelname aan The Voice of Holland al snel het land introkken om naam voor zichzelf te maken, kon Pearl dat niet. "Direct na de finale ben ik gewoon terug naar mijn oude job gegaan. Of nou ja, die is nooit gestopt. Ik zat in de musical Legally Blonde tijdens de show", vertelt ze vanavond. "Zeven voorstellingen per week. Dat was gewoon intens. (..) Ik kon mijn hoogtepunt hierdoor niet grijpen." 

Benieuwd of ze na het afronden van de tour wel alsnog die kans heeft gehad en gepakt? Kijk dan vanavond naar de vierde aflevering van Better than Ever.

Meer over