Better than ever

Nieuwe kans voor oud-talenten in Better than ever

RTL 4 - zaterdag 1 januari om 21:38

© RTL
Zeven memorabele kandidaten uit talentenjachten, onder wie Coosje Smid, Jordan Roy en Rochelle Peders, krijgen in het nieuwste programma Better Than Ever de kans om onder begeleiding van Waylon en Martijn Krabbé te laten horen dat ze beter zijn dan ooit.

Er zijn grote artiesten opgestaan in de geschiedenis van de Nederlandse talentenjachten. Martijn Krabbé en zanger Waylon – in 2008 zelf doorgebroken in Holland’s Got Talent – halen in Better Than Ever herinneringen op met zeven oud-deelnemers aan talentenjachten.

Coosje Smid

Coosje Smid en Jordan Roy haalden niet de finale, Rochelle Perts won in 2011 X-Factor. De artiesten vertellen hoe na de opnames hun levens zijn verlopen en de roem langzaam wegebde. Heel veel tijd voor nostalgie is er niet: alle kandidaten bereiden zich met hulp van Waylon voor op een spetterend optreden.

Better Than Ever

Ditmaal zijn er geen kritische coaches en hoeft het publiek niemand weg te stemmen. De talenten van weleer mogen op het podium laten zien dat ze na al die jaren beter zijn dan ooit. Elke aflevering komt er een winnaar uit en die geluksvogel met hun gouden keeltjes nemen het in een bloedstollende finale alsnog tegen elkaar op.

Meer over