Bevallen met Bobbi

Bobbie Eden is terug met Bevallen met Bobbi

TLC - dinsdag 25 januari om 20:30

Dewi wil graag thuis bevallen, omdat de geboorte van haar eerste kind in het ziekenhuis niet verliep zoals gepland. Bobbi Eden staat Dewi én andere aanstaande ouders daarom bij in het derde seizoen van het TLC-programma Bevallen met Bobbi.

Van keizersnedes tot thuisbevallingen: aanstaande moeders en vaders krijgen weer steun van Bobbi Eden. Ook loopt ze mee met verloskundigen en gynaecologen.

Bevallen met Bobbi

De 27-jarige Dewi is te zien in de eerste aflevering van het derde seizoen Bevallen met Bobbi. Haar tweede kindje is op komst en als het aan haar ligt, wordt deze thuis geboren. Voor haar eerste kind was ze in het ziekenhuis, en dat ging niet zoals gepland. Maar ook thuis verloopt de bevalling niet soepel.

Geboortes

Joyce en Michael laten de presentatrice toe op de OK, wanneer hun tweede kindje via een geplande keizersnede ter wereld komt. De twee vertellen welk traject ze hiervoor hebben doorlopen. “Het is heel bijzonder om in deze coronatijden een nieuw seizoen te mogen maken”, zegt Eden over de derde reeks.

Meer over