Bewitched

Nicole Kidman is een heks in Bewitched

Spike - donderdag 4 november om 20:30

© http://info.premiere.de
In de jaren 60 was de comedyserie Bewitched heel populair in Amerika. Zo'n veertig jaar later komt er een filmversie van die serie. Maar wat als de hoofdrolspeelster ook echt een heks is?

Vroeger was Jack Wyatt (Will Ferrell) een succesvol acteur. Zijn carrière is de laatste jaren behoorlijk in het slop geraakt. Nu krijgt hij een nieuwe kans. 

Bewitched

Jack krijgt de mannelijke hoofdrol in Bewitched, een verfilming van een tv-serie die in de jaren 60 populair was. Die serie draait om een man die getrouwd is met een heks.

Jack ziet al helemaal voor zich hoe hij dankzij Bewitched weer succesvol zal worden. Hij wil dat zo graag bereiken, dat hij niets aan het toeval over wil laten. Ook zijn vrouwelijke tegenspeelster niet.

Want stel nou dat zij zo goed is dat Jack helemaal niet opvalt? Dan kan hij wel naar zijn hernieuwde roem fluiten.

Om dat te voorkomen eist Jack dat een onbekende actrice de vrouwelijke hoofdrol speelt. De keuze valt op Isabel Bigelow (Nicole Kidman). Wat nou als zij in het echt ook een heks blijkt te zijn?

Nicole Kidman

Sunday en Faith, de jongste dochtertjes van Nicole Kidman, werden in 2008 en 2010 geboren. Bewitched was de eerste film waar hun moeder een rol in heeft die de meisjes zagen.

Omdat ze nog zo klein waren, dachten Sunday en Faith dat hun moeder echt kon toveren. Toen bleek dat mama dat niet kon, waren ze teleurgesteld.

Meer over