What's Your Number? - Bezoek al je ex-vriendjes

Een Amerikaans tijdschrift stelt dat vrouwen die meer dan twintig partners hebben gehad, hoogstwaarschijnlijk de rest van hun leven single blijven. De vrijgezelle Ally (Anna Faris) raakt volledig in paniek. Zij heeft precies twintig vriendjes gehad.

Het zit de vrijgezelle Ally (Anna Faris) niet mee in de romantische komedie What’s Your Number? Ze is net ontslagen en ook in de liefde heeft ze weinig geluk. Wanneer haar zus Daisy (Ari Graynor) gaat trouwen, valt Ally’s oog op een artikel uit een tijdschrift. Het blad stelt dat vrouwen die meer dan twintig partners hebben gehad, waarschijnlijk de rest van hun leven single blijven. Wanhopig begint Ally al haar exen te tellen en komt tot een schrikbarende conclusie: ze heeft precies twintig vriendjes gehad.

What's Your Number?

Ally belooft zichzelf om haar huidige aantal exen niet te overschrijden. Samen met haar buurman Colin (Chris Evans) besluit ze om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken. Misschien dat één van hen de ware is voor Ally. Tijdens de zoektocht naar 'prins charming' worden Ally en Colin steeds closer. Maar omdat Ally krampachtig vasthoudt aan het magische getal twintig, heeft ze totaal geen oog voor haar knappe buurman.

Anna Faris

We zien Ana Faris in What's Your Number? in een komische rol. Sterker nog, ze speelt altijd in komische films en bijna altijd hetzelfde typetje. Laatste heeft Faris aangegeven dat het tijd wordt voor meer serieuzere rollen. De toekomst zal het uitwijzen of het haar gelukt is. 

Meer over:

Reageren