Big brother

Bart, Jason en Michelangelo strijden om hun plek in Big Brother 2023

RTL 5 - zaterdag 11 maart om 20:00

© RTL
Na het vertrek van Ias en de komst van Danny is het weer tijd voor een nieuwe liveshow van Big Brother. Deze week strijden Bart, Jason en Michelangelo om hun plek in het huis.

De drie heren hebben dit te danken aan comebackkid Danny.

Big Brother

De inwoners van Big Brother zullen vanavond zeker niet terugblikken op een saaie week. De afgelopen dagen stond namelijk in het teken van Fight for your power-week, waarin de overgebleven bewoners werden opgesplitst in twee teams en aan de hand van diverse denk- en doenspelletjes moesten uitmaken wie de sterkste in beide categorieën waren. Uiteindelijk bleek Danny de sterkste in 'Team Denk' en versloeg Bart iedereen in 'Team Doen' 

Danny is terug

De twee kemphanen hoefden echter niet samen te nomineren, want er wachtten Danny en Bart nog een laatste duel. Die werd uiteindelijk gewonnen door Danny. Hiermee had de inwoner die vorige week nog zijn comeback maakte dus alle touwtjes in handen. En dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. Hij besloot om Jason, Bart en Michelangelo op het bord te zetten en hun plekje in het huis daarmee in gevaar te brengen.

Nu is het aan de kijkers: beslis hier mee wie je in het huis wil houden.

Meer over