Big brother: De start

Wie doen er dit jaar mee met Big Brother 2022?

RTL 4 - maandag 3 januari om 20:31

© RTL
Geraldine Kemper en Peter Van de Veire stellen in deze aftrapaflevering van Big Brother de nieuwe lichting bewoners van het bekendste huis van Nederland en Vlaanderen voor. De komende honderd dagen gaat deze groep voor het oog van de twee landen tot het uiterste.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe editie van Big Brother. De afgelopen maanden hebben de makers uit alle aanmeldingen een nieuwe lichting bewoners geselecteerd voor het bekendste huis van de Lage Landen. Bij de aftrap stellen presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire het diverse gezelschap voor dat dit seizoen voor de verrassingen moet gaan zorgen.

LEES MEER: Deze acht kandidaten doen mee aan Big Brother 2022 Check ze hier!

Big Brother

De makers beloofden namelijk op voorhand dat dit nieuwste seizoen nog spannender, uitdagender en onvoorspelbaarder zou worden dan zijn vorige ganger. Eén ding is dus zeker: Net als vorig jaar heeft de alwetende Big Brother de touwtjes stevig in handen. Van lekker luieren is geen sprake: de bewoners moeten meer dan ooit aan de bak om in het spel te blijven.

Begin april is duidelijk wie de opvolger is van Jill Goede. Zij won de vorige reeks en verliet het huis met ruim 70.000 euro.

Meer over