Big brother

Big Brother opent de deuren: wie wint het derde seizoen?

RTL 5 - zaterdag 1 april om 20:00

© RTL
Na 86 dagen gaan de deuren van het Big Brother-huis open en is duidelijk wie deze editie van het realityprogramma op zijn of haar naam mag schrijven. Presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy vangen winnaar en verliezers op.

Voor de tweede maal op rij breken de makers van Big Brother met een eigen traditie: net als vorig jaar duurt het seizoen niet de gebruikelijke honderd dagen. Ditmaal gaan de deuren van het huis al na 86 dagen open. Geraldine Kemper en haar Vlaamse co-presentator Tatyana Beloy staan klaar om de winnaar en zijn of haar verliezende medebewoners op te vangen. 

Big Brother

Er valt heel wat te bespreken, want deze editie kende een aantal opvallende, nieuwe spelelementen. Zo waren de bewoners dankzij diverse bezoekjes van gasten en terugkerende kandidaten meer dan ooit op de hoogte van wat er in de buitenwereld gebeurde. Daarnaast was er de introductie van ‘coins’, de geldeenheid waarmee alles in het programma te koop was. Zo’n beetje alles in het huis kostte coins: van basisvoorzieningen als een douche tot luxeproducten.

Alleen de grote vraag is natuurlijk: wie mag zich na deze 86 dagen de winnaar noemen? Aan de kijker de taak om nog eenmaal te stemmen op hun favoriet: Bart, Jason of toch Jolien? 

De finale van Big Brother is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL5.

Meer over