Big Brother

Wie moet Big Brother 2024 verlaten: Ashley, Basiri, Karen of Alice?

RTL 5 - zaterdag 17 februari om 20:00

© Tom Cornelissen/Rob Jacobs

Er breekt een spannende dag aan voor de deelnemers van Big Brother 2024. Wie moet er deze week het bekende huis verlaten? 

Dit keer nemen er vier genomineerden plaats op de bank: Ashley, Basiri, Karen en Alice.

Big Brother

Big Brother 2024 draait inmiddels op volle toeren. De kijkers van de realityshow hebben de afgelopen tijd al afscheid moeten nemen van Sonja, Lenie, Ariana en Nouchka. Ook vanavond moet er weer iemand zijn of haar koffers pakken.

Ashley

Voor wie een nominatie eigenlijk geen grote verrassing meer is, is voor Ashley. Ze wordt week na week door haar medekandidaten op de schopstoel gezet. Ashley is volgens hen een sterke speler en ze willen haar dan ook graag naar huis sturen.

Bij de kijkers thuis komt Ashley echter steeds als favoriet uit de bus, iets waar de bewoners - die afgesloten van de buitenwereld leven - zich nog niet echt bewust van zijn. Of ze zaterdagavond weer de publiekslieveling is gaan we zien.

Bekijk ook: alles over Big Brother

Wanneer is Big Brother 2024 te zien?

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Elke zaterdag is om 20:00 uur de liveshow te zien op dezelfde zender en streamingdienst. De livestreams zijn 24/7 te volgen bij Videoland

Meer over