Bij ons op de boerderij

Nieuwe realityserie Bij Ons op de Boerderij van start op RTL5

RTL 5 - donderdag 18 mei om 20:31

© RTL
Op deze donderdag 11 mei start Bij Ons op de Boerderij, een nieuwe realityserie waarin vier boerengezinnen in acht afleveringen worden gevolgd. Zoals de familie Van den Dool die uit dertien personen bestaat. Zij doen een een bijzondere ontdekking bij de schapen.

Televisiekijkers vinden het leuk om te volgen hoe het boerenleven eruit ziet. Yvon Jaspers scoort al jaren torenhoge kijkcijfers met Boer Zoekt Vrouw en de afgeleide daarvan, Onze Boerderij in Europa, is ook een succes. RTL 5 komt met een achtdelige realityserie over vier boerengezinnen in Bij Ons op de Boerderij, waarvan vanavond de eerste aflevering is te zien.

Bij Ons op de Boerderij

Een van die gezinnen is de familie Van den Dool die uit dertien personen bestaat. Ze beginnen al vroeg met het melken van de koeien en doen bij de schapen een bijzondere ontdekking. Bij de Groningse familie Doff probeer vader Johan zijn tweejarige dochter Loerjen al vroeg met het boerenleven kennis te laten maken. Hij neemt haar mee op de trekker en laat zijn moderne oogstmachine zien.

Meer over