Bij ons op de boerderij

Een nieuw seizoen van Bij Ons op de Boerderij gaat van start op RTL5

RTL 5 - donderdag 23 november om 20:30

© RTL
Vier boerengezinnen komen terug voor een nieuw seizoen Bij Ons op de Boerderij. Alle gezinsleden dragen bij aan het bedrijf, van grootouders tot de jongste nakomelingen. Gelukkig vinden de boeren na het harde werken nog genoeg tijd om te genieten.

Het nieuwe seizoen van Bij Ons op de Boerderij zet vier boerengezinnen in de schijnwerpers. De families Van der Zon, Doff, Van den Hurk en Arendz keren terug voor een inkijkje in hun dagelijks leven. Terwijl Jasmijn, de dochter van familie Van der Zon, vroeg opstaat om de koeien te melken, maakt haar broer Pieter zich klaar voor een boerenfeest.

Bij Ons op de Boerderij

Ook spruitenboer Johan Doff uit Groningen heeft een feestelijke dag voor de boeg. Zijn vrouw Dinah en hij hebben iets te vieren, dus gaan ze een avondje uit. Voordat de boeren kunnen gaan genieten, moeten ze nog een hoop werk verrichten. Zo moet familie Doff op deze zomerdag de spruiten water geven en gaat de Brabantse familie Van den Hurk naar België om nieuwe aanwinsten voor de boerderij te bemachtigen.

Bij Ons op de Boerderij is vanaf 23 november iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL5.

Meer over