Bij Van Duin op de achterbank

Peter Pannekoek schuift bij André van Duin op de achterbank in Bij Van Duin op de Achterbank

NPO 1 - vrijdag 10 maart om 21:33

© Omroep MAX
Het achterbankgesprek dat André van Duin met medekomiek Peter Pannekoek heeft, is een conference op zich. Pannekoek vertelt in deze aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank wat en wie hem inspireerde en heeft grappige anekdotes over onder andere zijn obsessie met eten.

Het achterbankgesprek dat André van Duin met medekomiek Peter Pannekoek heeft, is een conference op zich. Pannekoek vertelt wat hem inspireerde en wie zijn voorbeelden zijn. En passant komt zijn obsessie met eten voorbij en heeft hij grappige anekdotes over hoe handig het is om een rijbewijs te hebben.

Bij Van Duin op de Achterbank

Dan moet de werkavond van Pannekoek nog beginnen, want de mannen zijn in Bij Van Duin op de achterbank onderweg naar theater DeLaMar in Amsterdam. Toen de stand-upcomedian met zijn grappen de week mocht afsluiten in De Wereld Draait Door ging het snel. Hij werd twee jaar achtereen geboekt voor de Oudejaarsconference op tv. Hij is onderdeel van het vaste team in Dit was het nieuws. En nu staat hij met zijn vijfde cabaretvoorstelling DNA in de theaters.

Meer over