Bij Van Duin op de achterbank

André van Duin ontvangt Youp van 't Hek in eerste aflevering Bij Van Duin op de Achterbank

NPO 1 - vrijdag 10 februari om 21:26

© https://pers.omroepmax.nl/
André van Duin nam zelf het initiatief voor zijn nieuwe tv-programma Bij Van Duin op de Achterbank: gezellig babbelen met collega's over humor. En dat op de achterbank van een oldtimer. Zijn eerste gast is Youp van 't Hek, onderweg naar Carré.

"Wat is er leuker dan gezellig babbelen over humor?", zegt André van Duin in het Algemeen Dagblad. Zijn nieuwe tv-programma Bij Van Duin op de Achterbank is het initiatief van de komiek zelf.

Youp van 't Hek

Hij spreekt collega's - komieken en cabaretiers - onderweg naar hun optreden in het theater. Plaats van handeling: de achterbank van een oldtimer. Het spreekt vanzelf dat de gesprekken over het vak gaan, maar zijdelings komen ook andere levensvragen op een gezellige manier aan bod. Zoals met de eerste gast Youp van 't Hek, onderweg naar Carré. Hoe ziet hij zijn leven als pensionado voor zich?

Bij Van Duin op de Achterbank

De reeks heeft zes afleveringen. De komende weken zijn Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer en Tineke Schouten de metgezellen van Van Duin op de achterbank.

Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf vrijdag 10 februari wekelijks te zien om 21:20 uur op NPO 1.

Meer over