Binged to Death

Loni Love en Carl Anthony Payne II kunnen de werkelijkheid niet aan in Binged to Death

Com. Centr. - zondag 3 december om 20:30

© Paramount Pictures
Twee datingshowfans komen er in Binged to Death achter dat hun favoriete koppels uit elkaar zijn. Daar leggen ze zich niet bij neer.

Kristen (Loni Love) en haar beste vriend Terry (Carl Anthony Payne II) zijn verslaafd aan reality-tv. Ze kijken de hele dag door datingshows.

Binged to Death

Ze hebben drie favoriete koppels die hen echt doen geloven in de liefde: Sienna en AJ uit The shelter of love, Quincy en Zion van Ex on the mind en Hugh en Lexy uit I’d have your baby. Als Kristen ontdekt dat alledrie de stellen uit deze datingprogramma’s uit elkaar zijn, heeft ze het er zwaar mee. Is er dan helemaal geen echte liefde in de wereld?

Eigenlijk zouden de koppels weer mee moeten doen aan een realityprogramma om hun liefde nieuw leven in te blazen, maar zo’n show is er niet. Dan oppert Terry dat er misschien toch een mogelijkheid is. Kirsten en hij nemen in Binged to Death drastische maatregelen om weer orde op zaken te stellen.

Wrede spelletjes

Ze ontvoeren de drie voormalige stelletjes en brengen ze naar een van de buitenwereld afgesneden villa, die voorzien is van alles wat je maar nodig zou kunnen hebben bij het maken van een goed realityprogramma. Hier zullen de koppels die liefde terug moeten vinden.

Moeten is het juiste woord: Kristen en Terry dwingen hun kandidaten om mee te doen met wrede opdrachten en spelletjes. Als ze niet opnieuw voor elkaar vallen, zou het wel eens slecht af kunnen lopen voor de realiysterren in Binged to Death.

Meer over