Race om de ringen

Welk stel wint de huwelijksreis van hun dromen in Race om de Ringen?

RTL 4 - donderdag 7 juli om 20:32

© RTL
De laatste etappe in dit programma is de zwaarste van allemaal. De koppels worden van elkaar gescheiden en moeten per telefoon communiceren. Het stel dat als eerste over de finish komt, wint de huwelijksreis van hun dromen.

Zeven weken geleden gingen zes verloofde koppels de ultieme uitdaging aan: strijden in het prachtige Jordanië voor de huwelijksreis van hun dromen. Echter, dit kregen ze niet zomaar cadeau. De weg naar die droomreis bestond vooral uit bikkelharde opdrachten, goede communicatie, doorbikkelen en vooral niet opgeven. En dat is ook deze week - wanneer de eindstreep van Race om de Ringen in zicht komt - nog aan de orde.

Race om de Ringen

De overgebleven stellen wacht namelijk de zwaarste etappe van de race tot nu toe. De stellen worden onderweg van elkaar gescheiden en moeten met behulp van een telefoon samen opdrachten uitvoeren. En dat leidt tot grote frustratie. Het stel dat uiteindelijk als eerste aankomt bij de romantische schatkamer van Petra, wint de huwelijksreis van hun dromen en verzilvert hun bruidsschat!

Meer over